Angnus => Joda

Abyna's Amazing Nightsky. Anguksen uusi perhee tuli tutustuu poikaan ja rotuun Tapaninpäivänä. Koko perhe ihastu pieneen poikaan ja niin se muutti samana päivänä Taipalsaareen. Angnus sai uuden nimen Joda. :) 

Onnea uuteen kotiin Joda ja Hyvärisen perhe uudesta perhe jäseneestä. :) 

Börje

Abyna's Almost Innocent muutti meidän naapuriin tähän Koskenkylään. Pojan nimeksi jäi Börjeksi. Kaverina Börjellä on kaksi mäyräkoiraa, Vilma ja Manu. 

Onnea uudesta perhe jäseneestä perhe Prittinen. 

Meille syntyi 2 uros pentua 29.10.2016!

Emä: RU MVA Ocean Pitfal Night Sky Diamond ja isä: FI, EE, LT, BY MVA Ocean Pitfal Made By Innocence. Molemmilla vanhemmilla on A/A lonkat ja silmät todettu terveeksi 08/16. Vanhemmat ovat hyvin tyypillisiä springereitä, iloisia ja hyvä luonteisia koiria. Englanninspringerspanieli on älykäs, innokas miellyttämään, oppivainen ja ystävällinen, joten rodusta on moneen harrastukseen ja koirana rotu sopeutuu helposti perhe-elämään. 

Pentujen sukutaulu : http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI53358%2F12&RekNoE=FI56658%2F12&Sukupolvet=6 

Pennut ovat luovutuksessa aikaisintaan 7 viikkoisina, 17.12.2016 alkaen, rekisteröitynä, sirutettuna, useasti madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamana. Lisäksi mukaan tulee kattava pentupaketti missä on kirjalliset hoito-, ja ruokinta ohjeita. Pojat ovat kasvaneet lapsiperheessä ja tottuneet muihin aikuisiin koiriin. Lisäksi olen tulevaisuudessa kasvattajana aina tukena jos jokin askarruttaa mieltä. 

Liitän uudet ostajat vuodeksi Springerspanieli yhdistyksen jäseneksi (4x yhdistyksen lehti). 
Kaikki kasvattini ovat myös aina tervetulleita trimmaukseen tänne kotikenneliin. 

Tulevilta pennun omistajilta odotan sitoutumista pennun terveystutkimuksiin (lonkat+silmät) aikaisintaan koiran olleessa 1-v. ikäinen ja viimeistään koiran ollessa 2-v ikäinen. 

29.10. 2016 Syntyi Abyna'ksen ensimmäinen pentue. Zelda ja Touho saivat 2 poikaa.  

Kaikki meni hyvin, äiti ja pojat voivat hyvin. 

  • A-poika

    "Angus" viikon ikäisenä 6.11

  • B-poika

    "Börje" viikon ikäisenä 6.11